Looking for wheels

Tedy at the vet after the accident

This is Tedy. A girl about 5 or 6 years old. Two years ago she was hit by a car in Skopje, Macedonia. She was found by a family that took her to the vet and then to their home. She has paralysed hind legs and her bladder must be expressed manually every day. She is loved and cared for. But her family want her to have a better life. They have no money to buy her a wheelchair so she hasn’t been outside for a long time. Maybe somewhere someone has a wheelchair that fits her. Please contact us if you have one in her size. From hip/shoulder to floor she measures about 50 cm and from shoulder to hip about 46 cm. She weight about 18 kilo.
And although her family would miss her terribly they would be very grateful if someone with a nice roomy house and a garden adopts her.

This is her own page: https://www.facebook.com/help.tedy

Dit is Tedy. Een meisje van 5 à 6 jaar oud. Twee jaar geleden werd ze aangereden in Skopje, Macedonië. Ze werd door een gezin gevonden, naar de dierenarts gebracht en toen mee naar huis. Ze heeft verlamde achterpootjes en haar blaas moet iederen dag handmatig worden geleegd. Er wordt van haar gehouden en ze wordt goed verzorgd. Maar haar gezin wil een beter leven voor haar. Ze hebben geen geld om een rolstoel te kopen, dus is ze al heel lang niet buiten geweest. Misschien heeft er iemand ergens een rolstoel voor haar staan. Neem alsjeblieft contact met ons op als je er eentje hebt in haar maat. Van heup/schouder tot de grond meet ze ongeveer 50 cm en van schouder naar heup ongeveer 46 cm. Ze weegt circa 18 kilo.
Haar gezin zal haar vreselijk missen, maar toch zouden ze heel dankbaar zijn als iemand met een fijn ruim huis en een tuin haar adopteert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s