Faciliting fundraising for Doris

Doris Doris is a handicapped dog found in Argentina. She is being fostered at the moment, but needs a forever home. Till then food, medicines, diapers, supplements, etc. have to be paid. Angel’s Choice facilitates the fundraising.
This is her page on Facebook: https://www.facebook.com/Doris-Needs-Emergency-Help-1476900419285505/?fref=ts

Doris is een gehandicapte hond die in Argentinië van straat is gehaald. Op dit moment verblijft ze bij een opvanggezin, maar ze heeft natuurlijk een eigen gouden mandje nodig. Tot het zover is, is er geld nodig voor voer, medicijnen, luiers, supplementen en meer. Angel’s Choice faciliteert de fundraising.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s