Scabie and Buddy flew to their rescuers

20151031_230623 20151031_230847

In June Animalia Ohrid, Macedonia, and Angel’s Choice were contacted by several tourist from the Netherlands and the UK to help a sick puppy near a hotel in Pestani. The puppy went to the shelter of Animalia and was cared for awaiting the flight to a couple that was involved in her rescue. She was called Scabie.
At the end of september Animalia was contacted by tourists from Belgium who wanted to take stray dog Buddy home with them. Because of EU regulation Buddy got her rabies vaccination and after that she had to wait at least 30 days to join her rescuers. In the mean time she was neutered.
On saturday October 31st 2015 Scabie and Buddy left foster shelter Animalia and flew to their forever home.

20151031_231256 20151101_120139

In juni werden Animalia Ohrid, Macedonië, en Angel’s Choice benaderd door verschillende toeristen uit Nederland en Engeland om een ziek hondje te redden dat bij een hotel in Pestani op straat leefde. De pup werd opgevangen en verzorgd in de shelter van Animalia tot ze op reis kon naar de toeristen die haar hadden gered. Ze werd Scabie genoemd.
Eind september werd Animalia om hulp gevraagd door Belgische toeristen die straathond Buddy mee naar huis wilden nemen. Vanwege de EU wetgeving moest Buddy eerst een rabiesvaccinatie krijgen en daarna moest er nog minimaal 30 dagen worden gewacht eer dat ze naar haar redders kon. In de tussentijd werd ze gecastreerd.
Op zaterdag 31 oktober 2015 verlieten Scabie en Buddy de shelter van Animalia en vlogen ze naar hun eigen thuis.20151101_114657 20151101_115900

On the way from the airport to her new home in the Netherlands Scabie visited Angel 🙂
Op weg van het vliegveld naar haar nieuwe thuis in Nederland kwam Scabie bij Angel op bezoek 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s