No holidays for animal rescuers

bourbon 02012015 1For animal rescuers there are no holidays… it goes on and on and on. This is Bourbon, the newest member of the Angelcats family. Rescued from the streets by Maja on the first day of 2016. She will be neutered and then the search for a home will start. She is 2 years old. Probably too old to be adopted in Macedonia… For a stray cat she is very tame.

Voor dierenredders zijn er geen feestdagen… het gaat gewoon door, dag in, dag uit. Dit is Bourbon, het nieuwste lid van de Angelcats familie. Van de straat gered door Maja op de eerste dag van 2016. Ze wordt gecastreerd en dan begint de zoektocht naar een thuis. Ze is 2 jaar oud. Dat is waarschijnlijk te oud om in Macedonië te worden geadopteerd… Voor een zwerfkat is ze behoorlijk tam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s